top of page

Doe mee

Jouw steun is belangrijk voor stichting Kans Kunst. Er zijn veel manieren om een steentje bij te dragen aan onze stichting. Ontdek hoe je kunt meedoen en maak van de gelegenheid gebruik om iets goeds te doen voor anderen.

Rain Landscape
het doneren van geld
Huizen bouwen

Stel je kunstwerken of talent beschikbaar

 Wij geloven dat meedoen de beste manier is om onze initiatief succesvol te laten zijn. Meedoen kan als particulier en als organisatie.

 

Hoe dan?

Stel je kunst beschikbaar voor het goede doel of help met het maken van cadeaus. Iedereen kan het! Het is daarom ook geschikt als invulling voor de dagbesteding.

Organisaties kunnen daarnaast ook meehelpen door als verkooppunt te dienen voor de kunstwerken van hun cliënten en particulieren in de omgeving.

Koop of leen kunst, of doe een gift

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen?  Koop de kunst van de deelnemers. Heb je onvoldoende geld, wil je op een leuke manier de stichting permanent steunen of weet je (nog) niet welk werk je het mooiste vindt, probeer dan eens de kunstuitleen.

Uiteraard, ook eenmalige of maandelijkse donaties zijn van harte welkom. Al het geld wordt ingezet ten behoeve van armoedebestrijding en inclusie. Daarnaast helpt een bijdrage ook om het Kans Kunst initiatief te versterken zodat meer mensen mee kunnen doen en de positieve impact voor de mensen die de steun het hardst nodig hebben, groter wordt.

 

 Geld kun je overmaken op rekeningnummer, ten name van Stichting Kans Kunst, NL34INGB 0674 8440 25

Werk met ons samen

Als zorg- of creatieve organisatie kun je ons helpen door je dagbestedingsplekken beschikbaar te stellen en mee te helpen in de coördinatie & uitvoer van de verkoop en kunstuitleen.

Ook zoeken we vrijwilligers en steun voor het werk 'achter de schermen'. Denk bijvoorbeeld aan kunstbezorging, de ontwikkeling van cadeaus en illustraties, deelname aan kunstmarkten, fondsenwerving, distributie, (online) marketing en versterken van de kennis & expertise.

 

Als 

commerciële organisatie kun je in het kader van je eigen bedrijfsdoelstellingen bijdragen door kennis & expertise, middelen of tijdelijk de inzet van medewerkers beschikbaar te stellen 

We willen je voorzien van de juiste informatie over ondersteuning die je kunt bieden, dus aarzel niet om contact op te nemen met al je vragen.

bottom of page